İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB), Napoliten konserinde dinleyiciyle buluşacak. Konser, 29 Ağustos’ta Talimhane Sahne’de izlenebilecek.
Etkinlikte, duygu yüklü İtalyan halk şarkıları yorumlanacak.
Konserde, Eduardo di Capua, Francesco Paolo Tosti, Ernesto De Curtis, Rodolfo Falvo, Luigi Denza, Cesare Andrea Bixio, Guillaume Louis Cottrau, Ruggero Leoncavallo ve Salvatore Cardillo’nun “l’te vurria vasa”, “A vucchella”, “Mattinata”, “Non ti scodar di me”, “Fenesta Che Lucive”, “Dicitencello Vuie”, “Tu ca nun chiagne”, “Torna a Surriento”, “Mamma”, “Marechiare” ve “O sole mio” eserleri yorumlanacak.
Tenorlar Serkan Bodur, Berk Dalkılıç, Can Reha Gün, Yoel Keşap, Ufuk Toker ve Onur Turan’ın sahne alacağı konserde, sanatçılara piyanist Hüseyin Kaya eşlik edecek.
AA
Latest posts by Haber Merkezi (see all)
- Netflix Türkiye mayıs programı belli oldu - 23 Nisan 2022
- Halsey’den İstanbul konseri - 23 Nisan 2022
- Sepultura Türkiye’ye geliyor - 23 Nisan 2022
FACEBOOK YORUMLARI