
8. Boğaziçi Film Festivali bugün başladı. Festivalin ilk gününde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması, Uluslararası Kısa Belgesel Film Yarışması’nda yer alan filmler ve açılış filminin gösterimi yapılacak.
FESTİVALİN AÇILIŞI ‘SUN CHILDREN’ İLE YAPILIYOR
8. Boğaziçi Film Festivali’nin ilk gününde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması, Uluslararası Kısa Belgesel Film Yarışması’nda yer alan filmler ve açılış filminin gösterimi yapılacak.
Beyoğlu Sineması’nda 13.00 ve 15.30 seanslarında Uluslararası Kısa Belgesel Film Yarışması’nda yer alan “3 Logical Exits”, “Ceuta’s Gate”, “Clebs”, “I Feel Your Eyes”, “Outside the Oranges are Blooming”, “The Eagles of Carthage”, “The Golden Buttons” ve “Then Comes the Evening”in gösterimleri yapılacak. 18.00 seansında “Nasipse Adayız” filminin gösterimi ekip katılımlıyla gerçekleşecek. 21.00 seansında ise festivalin açılış filmi “Sun Children” gösterilecek.
Kadıköy Sineması’nda ise 13.00 seansında “Focus”, “Grandma”, 15.30 seansında “Zana”, 18.00 seansında “Ordinary Justice” ve 21.00 seansında ise açılış filmi “Sun Children”ın gösterimi yapılacak.
30 Ekim’de sona erecek festivalin ayrıntılı programına buradan ulaşılabilir.
- Netflix Türkiye mayıs programı belli oldu - 23 Nisan 2022
- Halsey’den İstanbul konseri - 23 Nisan 2022
- Sepultura Türkiye’ye geliyor - 23 Nisan 2022