
Reyting rekortmeni “Çukur”da canlandırdığı İdris Koçovalı karakteriyle kısa sürede fenomen olan Ercan Kesal, yaz aylarında film çekmeye hazırlanıyor.
Yazar, hekim, yönetmen ve oyuncu Ercan Kesal’ın okurlarıyla buluşturduğu Nasipse Adayız kitabının sinemaya uyarlanacağı öğrenildi.
MedyaTava’dan Birsen Altuntaş’ın aktardığı habere göre, reyting rekortmeni “Çukur”da canlandırdığı İdris Koçovalı karakteriyle kısa sürede fenomen olan Ercan Kesal, yaz aylarında film çekmeye hazırlanıyor.
Nasipse Adayız
Sevilen oyuncu “Nasipse Adayız” adlı kitabını beyazperdeye aktaracak. Poyraz Film’in yapımcılığında hayata geçirilecek filmin çekimleri Temmuz ayında yapılacak. Ercan Kesal, şu günlerde yazıp yöneteceği filmin cast çalışmalarına başladı. Usta oyuncu tanınmış isimlerin yanı sıra ağırlıklı olarak popüler olmayan yetenekli isimlere rol vermeyi planlıyor.
Ercan Kesal’ın büyük ilgi gören “Nasipse Adayız” adlı kitabı, bir belediye başkan aday adayının hikâyesi etrafında günümüz siyasetinin perde arkasına ışık tutuyor. Kitapta Doktor Kemal, bir radyo programı sayesinde adının belediye başkan adayı olarak geçtiği öğreniyor ve bir anda hoşuna giden bu durum onu büyük bir girdabın içine sürüklüyor.
Kaynak: Birgün Gazetesi
- Netflix Türkiye mayıs programı belli oldu - 23 Nisan 2022
- Halsey’den İstanbul konseri - 23 Nisan 2022
- Sepultura Türkiye’ye geliyor - 23 Nisan 2022